Шу пуер
Шу пуер, або чорний пуервиробляється способом штучного (або прискореного) ферментації свіжого листя чаю за допомогою бактерій і грибків, для яких створюються спеціальні умови життєдіяльності та "перероблення" листя. Зазвичай це великі КУЧІ, які періодично зволожуються та перемішуються для однорідності окиснення. Такий процес може займати всього до 3 місяців і це, напевно, основна причина того, що шу пуери виготовляються мільйонами тонн на рік. Шу пуер має темно-коричневий або майже чорний насичений колір, насичений, землистий і деревний аромат (витримані сорти можуть пахнути горіхами або сухофруктами)
Спочатку всі наявні сорти пуерів були зроблені в провінції Юньнань (64). Чайне листя (іноді та з типсами) сходилося з дерев, які ростуть переважно на високогірних і гірських територіях і переважно з дорослих або навіть старих кущів. Вік дерев може становити до кількох сотень років, що є ще однією відмітною особливістю пуерів. Традиційно вважається, що чим старше дерево — тим дубильніший у нього лист і він лікувальніший для організму.
- Топ продажЧорний чай у лимоні з квіткою хризантеми якісний китайський чай вага 13-15 грамів 1шт75 ₴/гГотово до відправки
- Витриманий шу пуер 8 років 5г нефритовий чай пуер чорний золота фольга 2003р18 ₴Готово до відправки
- Топ продаж